WATCHING MAGAZINE Nummer 1 // 2024
Nummer 2 verschijnt in juni 2024

Horloge nieuws

Image

Chopard: Happy Ocean

Met de Happy Ocean laat Chopard zien dat een horloge zowel chique als functioneel kan zijn. Dit damesmodel uit de Happy Sport lijn doet het namelijk zowel op als onder water goed.

Op het droge is de Happy Ocean een chique casual horloge dankzij de bewegende diamanten tussen glas en wijzerplaat. Met de blauwe Nato-band, voor het eerst in een Chopard damescollectie, oogt het horloge bovendien sportief en voelt het zich helemaal thuis op het dek van een zeilboot.

Maar onder water doet het uiterlijk er minder toe. Dan is de Happy Sport een functioneel duikhorloge met een waterdichtheid tot 300 meter. Het is uitgerust met een roterende bezel met golfachtige inkepingen voor een goede grip onder water. De wijzers en uuraanduidingen lichten op in verschillende kleuren tijdens een duik, groen voor de benodigde aanduidingen tijdens de duik en blauw voor de overige.

De Happy Ocean is uitgerust met het automatische Chopard 01.01-C kaliber met een gangreserve van 60 uur. Het bestaat uit een stalen kast en een bezel in een combinatie van blauw met turquoise of raspberry rood en een bijpassende minutenwijzer. Onder het saffierglas bewegen vijf happy diamonds vrolijk in het rond.