WATCHING MAGAZINE Nummer 3 // 2018
Nummer 4 verschijnt in december 2018

Horloge nieuws

John van den Heuvel Friend of the Brand van Breitling

Een Breitling-fan was John van den Heuvel al, maar nu mag hij zich ook ‘Friend of the Brand’ van het Zwitserse merk noemen. Tijdens de VIP openingsavond van Masters of LXRY 2014 mocht hij het allernieuwste model, de Cockpit B50, in ontvangst nemen.

Presentator en misdaadjournalist John van den Heuvel en Breitling, partner in crime van avonturiers, gaan een lange-termijn relatie aan. Wat Breitling betreft is crime fighter John van den Heuvel het perfecte voorbeeld van een stoere, sterke Breitling man, die geen uitdaging uit de weg gaat. “In John van den Heuvel zien wij een typische Breitling-man; stoer, onverschrokken en een man met een missie. Zijn eigentijdse, stijlvolle voorkomen vraagt om een betrouwbaar, mannelijk horloge. Van den Heuvel is al een trouwe Breitling fan en wij grijpen deze gelegenheid graag aan om deze relatie verder te verdiepen als ‘Friend of the Brand’’, aldus Edgard Koster van Breitling Nederland.

www breit1

John van den Heuvel zal de Cockpit B50 gaan dragen. Een nieuwe multifunctionele elektronische chronograaf, uitgerust met een ‘in-house’ analoog en digitaal display kaliber – exclusief door Breitling ontwikkeld. De Cockpit B50 innoveert met zijn brede scala aan functies, de gebruiksvriendelijkheid, de ultra-leesbare display modus en een oplaadbaar batterijsysteem. De Cockpit B50 is uitgerust met een robuuste en lichte kast in naturel titanium of met zwarte koolstof coating, en heeft een resolute technische, krachtige en mannelijke uitstraling.

Als uurwerk fungeert het nieuwe Breitling Caliber B50: een SuperQuartzTM uurwerk,  tien keer nauwkeuriger dan standaard quartz uurwerken, en chronometer gecertificeerd door de COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute. Speciaal voor de uitzonderlijke functies van de Cockpit B50 heeft Breitling een innovatief systeem ontwikkeld met een miniem kleine oplaadbare batterij. Het opladen kan via het elektriciteitsnet of via een USB-poort op een computer.

www breit2

Tijdens de Masters of LXRY overhandigde Edgard Koster namens Breitling Nederland het horloge op feestelijke wijze aan John van den Heuvel.