WATCHING MAGAZINE Nummer 3 // 2018
Nummer 4 verschijnt in december 2018

Horloge nieuws

Zeer geslaagde Seiko Prospex Watching avond

Gezellig. Interessant. Gaaf! Dit zijn slechts enkele van de vele positieve reacties die te horen waren tijdens de Seiko Prospex Watching avond in de Amsterdamse Seiko Boutique. Zo’n 25 Watching-lezers beleefden hier een zeer geslaagde avond.

Prospex Kinetic GMT Diver

Prospex Kinetic GMT Diver

Prospex is de sportieve collectie van Seiko die in thuisland Japan al jarenlang met succes wordt verkocht. Nu is de collectie ook in Nederland te koop en tijdens de Seiko Prospex Watching avond kreeg een enthousiaste groep Seiko-liefhebbers de gelegenheid om deze collectie te bekijken en er meer over te weten te komen.

Het werd een avond die zowel informatief als amusant was. Namens Seiko Japan was de senior Sales & Marketing Manager en van Seiko U.K. de managing Director naar Amsterdam afgereisd om vragen van belangstellenden te beantwoorden. Zij hadden ook een aantal horloges uit het Seiko Museum meegenomen, historisch modellen die de liefhebber in dit deel van de wereld zelden zal tegenkomen.

Chris Zegers

Chris Zegers

Op het programma stonden ook presentaties over de Prospex collectie en de Seiko Astron. Het zijn horloges die prima passen bij Chris Zegers. De presentator, reiziger en avonturier wist met zijn verhalen over duiken en verre reizen de Seiko-liefhebber te boeien. Ook verrichtte hij de loting waarbij door één van de gasten een Prospex te winnen was. Tom Koerts was de gelukkige.

De gelukkige Prospex-winnaar: Tom Koerts

De gelukkige Prospex-winnaar: Tom Koerts

Bezoekers die enthousiast waren geworden over de Prospex-collectie kregen tijdens deze avond ook de gelegenheid een model aan te schaffen dat normaal gesproken niet in Europa verkrijgbaar is. Tussen de bedrijven door maakten de aanwezigen, vrijwel allemaal met een Seiko om de pols, dankbaar gebruik van de mogelijkheid om met andere liefhebbers van gedachten te wisselen. Met een Seiko goodie bag in de hand gingen de Watching-lezers om een uur of tien op weg naar huis. Met goede herinneringen aan een geslaagde avond, waarvoor dank aan de medewerkers van Seiko Nederland en de Seiko Boutique.