WATCHING MAGAZINE Nummer 3 // 2018
Nummer 4 verschijnt in december 2018

Horloge nieuws

Frederique Constant: 3 nieuwkomers in Slimline Manufacture collectie

‘Live your passion’ en ‘betaalbare luxe’ zijn twee slogans van Frédérique Constant. De beide slogans zijn van toepassing op drie nieuwe modellen in de Slimline Manufacture collectie.

Elk van de nieuwe modellen wordt aangedreven door een FC-710 automatisch uurwerk. De 42mm kast biedt aan de achterzijde de mogelijkheid om het uurwerk te bewonderen. Alle functies worden bediend met een enkele kroon. De wijzerplaat geeft het horloge een klassieke, luxe en overzichtelijke uitstraling.

rrr fred2

De FC-710N4S4 wordt gepresenteerd met een opvallende koepelvormige marine blauwe wijzerplaat, die contrasteert met de roségoud vergulde kast, nummering en wijzers. De alligatorleren band vervolmaakt de look.

De FC-710S4S6 wordt geleverd met een stalen behuizing die combineert met de zilveren wijzerplaat, wijzers en nummering. Een zwarte alligatorleren band geeft dit horloge een klassieke uitstraling.

rrr fred4

Het laatste model, de FC-710V4S4, biedt een combinatie van een roségoud vergulde kast met een zilveren wijzerplaat. Een chocolade bruine alligatorleren band complementeert het design.

De nieuwe Slimline Manufacture collectie is verkrijgbaar vanaf €2.295,-